Keblinger

Keblinger

Biri bir şey demiş:

Artık eş zamanlı olarak buradayım:

http://jesusyavuz.tumblr.com


(jesusyavuz)


Cm Efsaneleri #3 Anatoli Todorov

| 6.3.10

Cm'deki leblebi gibi gol atan futbolcular listesinde en başlarda yer alan oyunculardan biridir Todorov. Bulgaristan'ın Litex takımından sadece birkaç yüz bin dolara satın alıp gol rekorları kırabilirsiniz onunla. Sadece ilk yarıda 5-6 gol attığı bile görülmüştür. Netteki araştırmalarımda ilk on dakikada 4 gol attığını belirtenler bile var. Her ne kadar team work özelliğinin düşük olmasından dolayı pas diye birşey bilmese de her şutunun gol olma olasılığı %99'larda olan bir futbolcudur. Peki büyük bir cm efsanesi olan bu futbolcu neler yaptı, bekleneni verdi mi?

Futbola Bulgaristan'ın Septemvri Sofia takımında başlamış ve 2002 yılında Litex'e transfer olmuş. Oyunda yaptığı patlamayı burada gösteremeyip 2005 yılında Litex'e göre nispeten çok daha küçük bir kulüp olan Vidima-Ratowski takımına transfer olur ve burada 16 maçta 5 gol atar. Bir sonraki sezon yine ülkesi takımlarından Radopa'ya transfer olur burada iki sezonda 29 maç yapıp 12 gol atar. Sonra kendini 2004 yılında ligde şampiyonluk yaşamış Lokomotiv Plovdiv takımında bulur ve burda oynadığı 26 maçta 3 gol atarak yaşattığı hayal kırıklığıyla kendisini bu sezon başında Lokomotiv Mezdra takımında bulur.. Yani ülke dışına bile çıkamamıştır Todorov. Şuan ise ligde çıktığı 8 maçta gol bulamayıp - bunların altısında sonradan girmiş oyuna - Cm balonları listesinde yükselişini sürdürmektedir. Belki şuan evdeki bilgisayarında cm'de gol atıyor olabilir...

Son olarak sonradan ortaya çıkan bir habere göre Championship Manager Scoutları gol vuruşu özelliğini abartarak yansıttıklarından böyle birşey olduğudur. Yani bedavadan meşhur olmuştur kerata (:


Soyadı: Todorov
Isim: Anatoli
Doğum Tarihi: 24.04.1985
Takma adı: Todorov
Boyu: 184
Uyruk: - Bulgaristan
Pozisyon: Forvet
Kulüp: Lokomotif Mezdra



Not: Ancak bu resimlerini bulabildim. Alttaki resim ilk halleri üstteki ise şuanki hali...

1 yorum:

Adsız at: 26 Şubat 2013 07:58 dedi ki...

Hellο, its pleasant ρost аbout mеdia print,
ωе all know media iѕ a great sourсe of facts.


Looκ into my ωeb-site: http://seopressor.loydtuerk.com

Yorum Gönder

Yorum yapmak için üye olmak gerekmiyor. Vallahi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 AcademyLion