Keblinger

Keblinger

Biri bir şey demiş:

Artık eş zamanlı olarak buradayım:

http://jesusyavuz.tumblr.com


(jesusyavuz)


Çatı-m Geldi, Polemik Bit-ti |!|

| 16.3.10

Malumunuz gerek medyadaki anti Galatasaraylılar olsun gerek Adnan Polat muhalifleri olsun her konuşmalarında ''yok efendim stat nasıl yapılıyor da ayakta kandırılıyoruz da çatısı bile yapılmayacak da'' falan filan... Efendim başkan açıklamıştır bunu kaç zaman evvel. ''Önce stadın açılışını yapacağız, çatı montajı belki bundan biraz sonraya sarkabilir''. Evet bir gecikme söz konusu olabilir ama ortadan kaldırılan birşey yok.. Bunun da sebebi malum, iptal olan ihale ve duran inşaat çalışmaları. Herşey stadı yetiştirebilmek adına yani.. Ama öyle ya da böyle o stadın çatısı yapılacak, bu besbelli ortada. Hala insanların bunu dillerine dolamalarını, suistimal etmelerini anlayamıyorum. Hoş artık onu da yapamayacaklar, güzel haber geldi... TOKİ çatı için ihale açmayıp kendi üstlenmiş yapımını. Bu da yeterli bir garanti demek sanırım. Neyse efendim ama Ekim'de ama Kasım'da hadi olmadı Haziran'da, o çatı takılacak, başımız kapanacak, gereksizler susacak... Hayrolsun!

Ajansların geçtiği haber şöyle:
TOKİ’den yapılan açıklamada, İdare tarafından ihalesi yapılan; 52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan Seyrantepe Spor Kompleksi inşaatı ikmal işine ilişkin olarak yüklenici firma Varyap-Uzunlar Ortak Girişimi ile 28 Eylül 2009 tarihinde sözleşme imzalandığı hatırlatıldı.

İnşaatın, sözleşme şartlarına uygun olarak süratle devam etmekte olduğu belirtilerek, "futbol sahasının üstünü kapatan açılır kapanır çatı ve mekanizması imalatları TOKİ tarafından yaptırılacaktır" denildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yapmak için üye olmak gerekmiyor. Vallahi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 AcademyLion