Keblinger

Keblinger

Biri bir şey demiş:

Artık eş zamanlı olarak buradayım:

http://jesusyavuz.tumblr.com


(jesusyavuz)


Kendini Bilmez Bir Şahıs : Mehmet Süha Sidal

| 27.2.10

Kasımpaşa'yı severiz. Hele Yılmaz Vural'la beraber yakaladıkları ivme, aldıkları sonuçlar, oynadıkları futboldan sonra sempatizanlarının sayısı daha da artmıştır herhalde. Neyse burada mevzubahis Kasımpaşa değil sadece bir yönetici. Onun yaptığını elbette de Kasımpaşa gibi mazisi olan bir camiaya mal etmek olmaz öncelikle bunu belirteyim. Peki ne yapmış bu şahıs, neden kızdırmış beni böyle? Buyrun AA'ya yaptığı açıklamalar :

"Gecekondudan beter stat"

Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal,
Süper Lig'de yarın oynayacakları Galatasaray maçının bilet fiyatlarıyla ilgili olarak, sarı-kırmızılı kulübe tepki gösterdi.

Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün ligin ilk yarısında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynadıkları maçın bilet fiyatları ile ilgili kendilerini eleştirdiğini hatırlatarak, ''Galatasaray bizi bilet fiyatları nedeniyle eleştirip, kendisi bize bileti 75 liraya satıyor. Onlar eleştirdi ama biz onları eleştirmiyoruz. Ali Sami Yen gibi gecekondu stada böyle bir fiyat isteniyorsa, demek ki biz bilet fiyatlarını az tutmuşuz'' dedi.

Galatasaray Kulübü'nden, bilet fiyatını indirilmesi yönünde herhangi bir isteklerinin de bulunmadığını anlatan Sidal, ''Gecekondudan da beter bir statta böyle bir fiyat koyanlar, seneye de bizi eleştirmesinler. Herkes kendi işine baksın, seneye de ödeşiriz'' ifadelerini kullandı. '''


Şimdi bu beyfendiye bir kaç soru sormak istiyorum :

1) Kendi seyirci ortalamanız kaç?

2)Ligin ilk yarısındaki maçta, zaten sayısı bir kaç yüz olan rakip seyirci biletlerini kaç liraya sattınız ? Ben cevap vereyim 120 TL!

4)Yaptığınız bu çağ dışı insanlık dışı uygulama nedeniyle bizzat kendi taraftarlarınızdan tepki gören siz değil miydiniz?

5) Galatasaray gibi bir isme ve milyonlarca insanın kutsal saydığı bir yere, dünyaca tanınmış prestij sahibi bir stada hangi hakla gecenkondu gibi iğrenç bir tabir kullanırsınız?!!!!

Bu ismi geçen şahısa gerekli cevabı kulübün en kısa zamanda vermesi gerekiyor! Ayrıca kendisinin çıkıp medya önünde tüm Galatasaray camiasından özür dilemesi gerekiyor! Kimse Ali Sami Yen'e gecekondu diyemez bunu öğrenmeli. Hem bu nasıl bir yöneticilik anlayışıdır ? Marka değeri marka değeri diye herkesin ağzına pelesenk ettiği bu kavramı bu insanlarla mı yakalayacağız ?





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 AcademyLion