Keblinger

Keblinger

Biri bir şey demiş:

Artık eş zamanlı olarak buradayım:

http://jesusyavuz.tumblr.com


(jesusyavuz)


Sol Bek Riera?

| 11.2.12

Evet bazı haber portallarında ve tv kanallarında bugünkü Kayserispor maçında Çağlar ve Hakan Balta'nın yokluğunda sol bekte Riera'nın oynayabileceği haber edildi. Fatih Terim'in gerçekten böyle bir planı var mıdır bilmiyorum ama olmaması için dua ediyorum. Riera asla bir bek oyuncusu olamaz, olmamalı. Hele ki Kayserispor gibi yaş ortalaması 23 olan ve "içeride-dışarıda" yetişmiş birçok yetenekli genç oyuncuyu kadrosunda bulunduran bir takıma karşı hiç denenmemesi gerekir. Kayseri'nin sağında oynayan, ön tarafta Sefa ve arka tarafta Pekarik önemli oyuncular. Özellikle gurbetçi Sefa bu sene iyi bir grafik yakaladı ve her maç en etkili silahlarından biri olarak göze çarpıyor Kayseri'nin. Olası bir Riera tercihi sol kanadı Sefa'ya koridor edebilir. Ayrıca Şota maça affedilen Amrabat'la başlarsa o da ayrı bir hüsran yaşatabilir bize. Ben bugün için bahsi geçen kadrolar içerisinden mantıklı olan defans kurgusunun Sabri-Gökhan-Semih-Ujlfalusi olduğunu düşünüyorum. Aslına bakarsanız Riera tercihini Faith Terim'in aklından geçirmiş olma ihtimali bile mantıksız geliyor ama eğer ki doğruysa aman hocam :)

ps: maç başladı Riera sağbekte. Umarım beni yanıltır...

4 yorum:

{ BenX } at: 16 Şubat 2012 18:03 dedi ki...

Sabri'den daha iyi bir bek olduğunu gördük :)

{ Jesus } at: 17 Şubat 2012 07:01 dedi ki...

evet sahi hiç sırıtmadı:) demek ki asıl yeri solbekmiş. ama yine de kayseri de az şans bulmadı değil o kanattan. deplasmanda aynı işlevsellikte olamayabilir.

{ BenX } at: 17 Şubat 2012 15:37 dedi ki...

evet tabi ki göze batmamasında Kayserispor'un daha çok Sabri'nin kanadını kullanmasının etkisi var.Amrabat'ın hiç kanat değiştirmemesi işimize yaradı bu konuda, olası eşleşmeleri canımızı yakabilirdi :)

{ 日月神教-向左使 } at: 29 Haziran 2015 03:11 dedi ki...

ssd固態硬碟 外接式硬碟 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 記憶體 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 美國置產須知 隨身碟 花蓮民宿

Yorum Gönder

Yorum yapmak için üye olmak gerekmiyor. Vallahi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 AcademyLion