Keblinger

Keblinger

Biri bir şey demiş:

Artık eş zamanlı olarak buradayım:

http://jesusyavuz.tumblr.com


(jesusyavuz)


Milos Krasic'in Yolu Türkiye'ye Düşer Mi?

| 31.5.10
Transfer dedikodularında adı oldukça revaçta olan isimlerden biri de Cska Moskova'nın Sırp futbolcusu Milos Krasic. Özellikle Fenerbahçe'nin bu transferi bitirmeye oldukça yakın olduğu, hatta ve hatta bonservisi konusunda takımıyla anlaştığı bile öne sürülüyor bazı yerlerde. Anlaşma olayını bilemiyorum pek ama Fenerbahçe'nin ilgilendiği kesin bir bilgi. Peki son yılların en parlak futbolcularından olan ve CSKA'nın kapılarına dev kulüpleri sıralayan Sırp yıldızın yolu Türkiye'ye düşebilir mi?

Milos Krasic Vojvodina alt yapısında yetişmiş ve tıpkı Caner Erkin gibi henüz 18 yaşında Cska Moskova yollarına düşmüş. Özellikle 2-3 sezondur düzenli olarak formasını giydiği kulübünde öyle bir sıçrama gerçekleştirdi ki bir anda Milan, Chelsea, Man City gibi kulüpler sıraya dizildi onun için. Keza futbolculuk meziyetleri çok üst seviyede bir oyuncu. Hızı, tekniği, zekası bir yana sert şutları ve mücadeleci yapısı çok farklı kılıyor Nedved'in ikizi gibi duran Sırp fubolcuyu...  Ama paradan yana sıkıntısı olmayan Ruslar onu satmaya pek yanaşmıyor haklı olarak. Adamlar elde tutacağı oyuncuyu biliyor tabi, herkes Jo değil ne de olsa. Tabi nereye kadar direnebilirler o ayrı konu. Çünkü Krasic pek gönüllü görünmüyor bu işe, keza sene içindeki Beşiktaş - Cska maçında İbrahim Üzülmez'e bile dert yanmıştı Sırp oyuncu. Hatta onun da Arda Turan gibi Liverpool'da oynama hayali varmış, böyle söylüyordu Deli İbrahim. Dolayısıyla şimdiye kadar direnen Cska'nın bu transfer döneminde de onu elinde tutabileceğini pek sanmıyorum. Hem artık 25 yaşına gelmiş olması da yeni heyecanlar arzusunu iyiden iyiye artıracaktır. Özellikle Dünya Kupası'nda da iyi bir performans gösterirse Chelsea, Milan, Inter gibi kulüpler affetmez gibi geliyor. Ee bu takımların arasından da sıyrılıp Fenerbahçe kadrosuna katarsa açık ara Türkiye'nin en büyük transfer başarısı olur bu. Hani uğruna marşlar,  destanlar yazılası bir transfer olur. Ama bunun için minimum 25-30 Milyon €'yu gözden çıkarmak gerekiyor tabi...


4 yorum:

sinem menevşe at: 31 Mayıs 2010 11:23 dedi ki...

gerçekten iyi bifutbolcu ama türkiyeye gelmesi zor gibi

{ Selocan } at: 31 Mayıs 2010 12:45 dedi ki...

Düşmez.

{ Jesus } at: 31 Mayıs 2010 19:37 dedi ki...

Aklı varsa düşmemeli zaten:)

Ultraslan_2288 at: 31 Mayıs 2010 21:13 dedi ki...

Para'yi dü$ünen bir oyuncuysa Türkiye'ye gelir, eger Kariyer ve ba$ari pe$indeyse o zaman ancak Tatil yapmaya veya'da "Bag-kur'dan" emekli olmaya gelir... ;-)

Yorum Gönder

Yorum yapmak için üye olmak gerekmiyor. Vallahi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 AcademyLion