Keblinger

Keblinger

Biri bir şey demiş:

Artık eş zamanlı olarak buradayım:

http://jesusyavuz.tumblr.com


(jesusyavuz)


Ahımız Kaldı Sadece Bize...

| 28.5.10


Çok istedik, çok çalıştık, çok uğraştık... Ama her zamanki gibi ve de beklenildiği gibi 'olmadı' yine. Olmadı, oldurtmadılar. Hani klişedir ya, 'bu yabancıların hepsi bize kıl abi, sevmiyorlar Türkleri ' falan deriz; çoğu zaman abarttığımızı düşünürüm veya çuvaldızı kendimize batırmamız lazım derim ama bu defa durum o kadar net, o kadar açık ki. Oy veren 13 delege projelere göre oy verseydi 11-2 biz önde çıkardık bu oylamadan. Aslında o 2 kişi de bize verirdi de, yine de gerçekçi olup Rum Kesimi ve İsrail delegelerinin bize verme ihtimalini yok saymak lazım :) 


Bugüne kadar federasyondan hep umut dolu açıklamalar yapıldı organizasyonu alacağımıza dair. Haklılardı da. Keza en iyi projeyi sunan da, 1 milyar dolarlık garanti mehtubunu gösteren de, cumhurbaşkanından başbakanına devletin en üst makamlarını bu konu etrafında toplayan da, böyle bir organizasyonun altından kalkacak dinamik bir genç nufusu barındırın da, iki büyük kupanın finaline paşalar gibi  evsahipliği yapan da bizdik. Ama yok işte,  LOBİ ya da adı her neyse ondan yok bizde. Tamam federasyon çalıştı, ülke ülke gezdi ama bu öyle bir mesele değil. Ben asla bu oylamanın arkasında 13 ülke olduğunu düşünmüyorum. Bu işe parmağını sokan ve Türkiye'nin almaması için çalışan uğraşan birçok ülke daha  vardır arka planda. Hadi ülkeler olmasa bile, hep futbol dışı yanlı bakış açıları var delegelerde, Uefa'da. Biraz da Platini var tabi. Yani pislik var bu işte, pislik... Başka da bir açıklaması yok bunun. Hatta Şenes Erzik bile hissetmiş olacak ki bunu, istifa kararının eşiğine gelmiş yılların futbol adamı...

Son olarak yazık oldu demekten başka bir şey kalmıyor bize. Kızgınlığımız da, hevesimiz de, ahımız da biz de kaldı. Yine.




Ahımızı aldıysan yandın Platini, dile kolay 70 milyon... Ha bu arada yüzüne yansıyan bu ifade de neyin nesi? Yoksa haklı mıyız mösyö?


 Yazık, gerçekten yazık. İçimizde kalan hevese yazık, futbol tutkumuza yazık, amatör ruhumuza yazık. En önemlisi de kirlettiğiniz futbolumuza yazık...

1 yorum:

Ultraslan_2288 at: 29 Mayıs 2010 13:07 dedi ki...

EURO 2016 Sonucu aciklaniyor Sevgili seyirciler ???

Sonuc: SPOR'A SIYASET GIRMI$TIR...

Yorum Gönder

Yorum yapmak için üye olmak gerekmiyor. Vallahi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 AcademyLion