Keblinger

Keblinger

Biri bir şey demiş:

Artık eş zamanlı olarak buradayım:

http://jesusyavuz.tumblr.com


(jesusyavuz)


Gerard mı Gidecek? Yok Artık...

| 15.4.10
Steven Gerard... Her transfer döneminde müthiş rakamlarla müthiş söylentiler döner adı üstünde haklı olarak. Kim istemez ki Gerard gibi bir futbolcuyu. Tek başına adeta takım gibi oynayan gerçek bir futbolcu, gerçek bir lider...

Bu sezon sonu için de transfer dedikoduları ayyuka çıkmaya başladı . Her transfer dönemi olduğu gibi Chelsea, Real Madrid, Manchester City isimleri dönüyor ama en ısrarcı kulüp Inter gibi görünüyor. Keza Mourinho'nun Chelsea'deyken de fazlasıyla peşinden koştuğu Gerard'ı ne kadar istediğini bilmeyen yoktur. Hatta Liverpool'un hiçbir teklifi kabul etmemesinden sonra 'yasaklı meyve' tabirini kullanıp gündem yaratmıştı yine bay karizmatik.

Liverpool'un alt yapısında yetişip 97'den bu yana A takımında oynayan Gerard'ın diğer adı Liverpool oldu dersek yalan olmaz herhalde. Liverpool çok büyük bir kulüp ama biri bana Liverpool dediğinde aklıma ilk gelen şey Steven Gerard oluyor... Ee bu da Gerard bu takımın her şeyi demek oluyor bir nevi. Bundan da neden hiçbir teklifin kabul edilmediğini anlamlandırabiliyoruz. Ama bu sezon sonu için işler daha farklı bir boyutta. Çünkü borcu 500 milyon Euro sınrına yaklaşan Liverpool'un Amerikalı sahipleri Tom Hicks ve George Gillett takımı satmaktan vazgeçerlerse Gerard'ı satacaklar gibi görünüyor. Keza bu oyuncunun bonservisinden gelecek para kısa vadede takımı oldukça rahatlatacaktır.

Bu olaya maddi yönden bakarsak fevkalede ama diğer boyutlarda tam bir fiyasko olur gerçekleşirse. Zaten Benitez'in akıl almaz transfer politikaları yüzünden son beş sezonda iki kere Şampiyonlar Ligi finali oynamış bir takımın bu halde olması inanılır gibi değil, bir de Gerard gibi takımın sembol oyuncusu satılırsa kulübü Benitez'e satsınlar derim o zaman. Olacak şey değil yahu. Gerard olmazsa Liverpool'un Tottenham'dan Manchester City'den ne farkı kalacak? Ben Gerard'ı sadece kırmızı forma altında görmek istiyorum ve mümkünse Anfield Road'ta...

Şimdilik burada noktalayalım, Gerard - Liverpool ilişkisini başka bir yazıda daha ayrıntılı dile getirmek istedim şuan :) Hele ortada dönen bu hafta içinde Liverpool'un satışa çıkacağı laflarının ekıbeti bir belli olsun da..

4 yorum:

Adsız at: 26 Şubat 2013 05:24 dedi ki...

Greаt post. I wіll be dealing with many of thеѕe issues as
well..

Feel fгee to ѵisit my blog SEOPressor

Adsız at: 26 Şubat 2013 10:53 dedi ki...

Hi! I know thіs is kinԁа off tορіc
but I was wonԁering if you knew whеre Ӏ
could locate а captcha plugin for my commеnt form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm hаving
problеms fіnding οnе? Thanks a
lot!

Μy web page :: Seopressor Version5
Also see my web site - Get seo plugin

Adsız at: 10 Mart 2013 01:21 dedi ki...

Тhanκs fоr shаring your thoughtѕ on еverything you neeԁ to knοw
about wedding dresses.

Regards
My website :: wedding dresses

Adsız at: 16 Haziran 2013 02:15 dedi ki...

Aw, this was an extremely nіce post. Taking the timе anԁ aсtual еffoгt tо prοԁucе a
gгeаt article… but ωhat can I saу… Ӏ ρut things off a
whole lot and don't seem to get anything done.

My website - seopressor version5

Yorum Gönder

Yorum yapmak için üye olmak gerekmiyor. Vallahi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 AcademyLion