Keblinger

Keblinger

Biri bir şey demiş:

Artık eş zamanlı olarak buradayım:

http://jesusyavuz.tumblr.com


(jesusyavuz)


Taraftarlık ve At Gözlüğü

| 22.3.12
“Anlaşılan o ki Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray taraftarlarının ulaştığı kültürel spor ahlâkının uzağındalar.'' demişti Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında yaşanan olayların ardından. Çok da tepki almıştı bu sözleri. Bugünkü Fenerbahçe-Samsunspor maçında Fenerbahçeli taraftarlar akıllarınca bir protestoda bulunmuşlar: maça gelen seyirciler kaşlarına yara bandı yapıştırarak Fatih Terim'e göndermede bulunmuşlar.Ayrıca sosyal medyada işi daha da ileri götürüp yara bantlı fotoğraflarını paylaşmışlar.


Olayın ahlaki boyutu bir tarafa bu eylemin mantığını kavrayabilmiş değilim. Rakip teknik direktörün kafasını yaralayıp bunun üstüne dalga geçmek hangi zekanın ürünüdür? Kendi ayıbıyla dalga geçecek kadar antipatikleşen bir taraftar grubunu ömrümde ilk kez görüyorum. Teşekkürler Fenerbahçe taraftarı; Ünal Aysal'ın ne kadar haklı olduğunu gösterdiğiniz için..


p.s.: Volkan Demirel kendi açıklamıştı zaten, "Söz konusu Fenerbahçe ise biz at gözlüğü takarız". Başka söze gerek yok sanırım...

2 yorum:

Adsız at: 12 Ocak 2013 03:16 dedi ki...

If some one needs expert view concerning blogging after that і advise him/heг
to pay a quick visit this blog, Keep up thе good job.


Look аt my websіtе; anket doldur para kazan bank of america
My website ... anket doldur para kazan movie

Adsız at: 15 Haziran 2013 06:02 dedi ki...

Hey I κnow thіs іs οff topic but I
was wondering іf you knew οf any wiԁgets
Ι could aԁd to my blog thаt automaticallу tweet my newest twitter updatеs.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Also visit my website: SEOPressor

Yorum Gönder

Yorum yapmak için üye olmak gerekmiyor. Vallahi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 AcademyLion