Keblinger

Keblinger

Biri bir şey demiş:

Artık eş zamanlı olarak buradayım:

http://jesusyavuz.tumblr.com


(jesusyavuz)


Gözünüz Üzerinde Olsun : Romelu Lukaku

| 7.9.10
Geride bıraktığımız sezon ve bu sezon Anderlecht formasıyla toplamda 53 maça çıkıp 22 Gol /11 Asist gibi başarılı bir istatistiğe imza atan bu Afrikalı Belçikalı sadece 17 yaşında. Bu yaşında 3 kez A milli oldu ve yarın da milli takımımıza karşı oynayacak Belçika'da ilk 11'de olması bekleniyor. Eğer beklenildiği gibi oynarsa bir izleyip gözlemlemek lazım ne varmış bu çocukta böyle. Tabi sonrasında da burada paylaşmak, merak ediyorum görüşlerinizi...

Bu arada Drogba'ya benziyor sanki biraz :D

2 yorum:

{ Jordi Metal } at: 7 Eylül 2010 08:14 dedi ki...

Sevgili Jesus,

Paylaşımın güzel yalnız bu çocuğu ben dahil olmak üzere bütün Avrupa'nın elit kulüpleri biliyor ve şuanki ortalama piyasa fiyatı 10.000.000 € civarı. Düşün bu yaşında olmasına rağmen. Ayrıca 2015 yılına kadar da kontratı olması cabası haliyle şayet bizimkiler alır düşüncesi ile yazdıysan benimde aklıma geçen sene gelmişti ama biz ancak geriden alırız bu çocuğu. En azından önümüzdeki 8 sene böyle olur :)

{ Jesus } at: 7 Eylül 2010 18:26 dedi ki...

Evet kardeşim doğrudur Transfermarkt'taki fiyatı 10 Milyon Euro ama Arseal kendisine 15 Milyon Euro teklif etti bu yazi tabi kabul edilmedi. 17 yaşında milli takımda oynayan liginde bir sezonda 15 gol atan ve hatrı sayılı resmi mac oynayan bır gencın Avrupa'nın takıbınde oldugunu ve de blog okuyan bırcok kardeşimin de bu cocugu tanıyor olabileceğini tahmin edebiliyorum takdir edersin ki:) Lakin benm buraya yazmıs olmamın amacı; birçoğumuz biliyor bu çoçuğu ama kaçımız izledi bir maçta 90 dakika? Bu fırsat gelmişken gözümüz üzerinde olsun bakalım bi neyi varmıs bu delikanlının tarzı bir yazıydı. Ama yine de uyarın için teşekkür ederim. Lakin transfer ve oyuncu piyasası konusunda iddialı biriyimdir bunu da belirteyim.

Görüşmek üzere sevgiyle kal...

Yorum Gönder

Yorum yapmak için üye olmak gerekmiyor. Vallahi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2010 AcademyLion